KUĆA-PRODAJA-KOVAČI – STARI GRAD, CENTURY 22 ID 200/19

Detalji

Na prodaju je kuća u roh-bau stanju u ulici Hadžišabanovića 20, nedaleko od Muzeja “Alija Izetbegović”, neposredno uz samu džamiju, u mirnom i naseljeno mjestu.

Kuća je izgrađena na parceli od 160m2, stambenog prostora ima cca 150 m2 i dvorišta 82 m2.

Sama kuća se sastoji od prizemlja, sprata i visokog potkrovlja.

U prizemlje se ulazi sa bočne strane kuće, iz dvorišta i u istom se nalazi velika prostorija od 23 m2 i 3 m2 prostorija koja može biti ostava ili toalet, po želji budučeg kupca.

Na sprat kuće vode vanjske  stepenice i  ulazi se u stambeni prostor od 60m2 (vidi tlocrt u galeriji).

Iz hodnika je stepenište koje vodi u potkrovlje (65 m2) u kojem se nalaze 2 veće prostorije , 2 kupatila , kuhinja, ostava.

Većina radova na samom objektu je završena, termo izolacija i fasada je završena, kvalitetna pvc stolarija postavljena na cijelom  objektu. Sva elektro i vodo instalacija završena. Priključak na gradski plinovod.

Ono što ovu nekretninu čini izuzetno atraktivnom je što ima svoj parking prostor u dvorištu koji se može zatvoriti u garažu a u samom dvorištu može se parkirati par vozila.

U dvorištu je ozidan prostor za roštilj, a u istom postoji i bunar sa izvorskom vodom.

U neposrednoj blizini se nalaze trgovinske, zanatske i ugostiteljske radnje kao i stajalište gradskog javnog prevoza. Do same nekretnine se može doći iz centra grada iz više smjerova za par minuta vožnje, kao i laganom šetnjom.

Sva dokumentacija za kuću je uredna i lako prevodiva.- property of Century 22

Kliknite za povratak na vrh stranice!