O nama:

O nama:

Century22 agencija za nekretnine, jedna je od vodećih agencija za nekretnine u Bihaću i Bosni i Hercegovini, koja postoji i uspješno posluje od 2017. godine. Stručnjaci smo u svom poslu, koji radimo profesionalno i s puno entuzijazma. Zadovoljstvo i pravna sigurnost naših klijenata, na prvom su nam mjestu.

Naše usluge:

Agencija za nekretnine Century22, na raspolaganju je klijentima za sljedeće usluge: Najam stana u Sarajevu, ali i ostalim gradovima u Bosni i Hercegovini Prodaja stana u Sarajevu, ali i ostalim gradovima u Bosni i Hercegovini Najam kuće u Sarajevu, ali i ostalim gradovima u Bosni i Hercegovini Prodaja kuće u Sarajevu, ali i ostalim gradovima u Bosni i Hercegovini Zakup poslovnog prostora u Sarajevu, ali i ostalim gradovima u Bosni i Hercegovini Prodaja poslovnog prostora u Sarajevu, ali i ostalim gradovima u Bosni i Hercegovini

Gdje se nalazimo?

Century 22 je agencija za nekretnine koja u Bosni i Hercegovini posluje u Bihaću i u Sarajevu.

U Sarajevu nas možete pronaći na platuou Skenderije, ulica Terezije bb.

Riječ direktora:

great-start-up-space

ŽELITE PRODATI VAŠU NEKRETNINU?

Želite da prodate vašu nekretninu? To možete učiniti veoma jednostavno, sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate i detaljno informirate o nekretninu koju prodajete, a mi vas o načinima i privilegijama prodaje putem naše agncije.

Prodajte Vašu nekretninu, brzo i povoljno.

VIŠE INFORMACIJA

Ured u Sarajevu

Ured u Sarajevu

Podružnica Century 22 My Home u Sarajevu je otvorena početkom januara. 2018. godine, kao jedan od koraka dugoročnog plana Century 22 My Home – agencije za nekretnine.

Century 22 My Home Sarajevo

Century 22 My Home Sarajevo

Nakon niza poslovnih uspjeha na teritoriji grada Bihaća, Cenutry 22 My Home se odlučuje na otvaranje novog ureda u Sarajevu. Ured se nalazi na Skenderiji, adresa Terezije bb.

Century 22 My Home - Bihać

Century 22 My Home - Bihać

Century 22 My Home Bihać je pokrenut 2017. godine, i već do sad agencija bilježi odlične rezultate, kako u biznisu i posredovanju u nekretninama, tako i u odnosu s našim kupcima, klijentima, ali naravno i javnošću.

Blog

Kliknite za povratak na vrh stranice!